Pe creştin nimic nu-l poate despărţi de dragostea lui Dumnezeu

Se trăieşte haotic, oamenii sunt panicaţi de ceea ce se întâmplă pe glob, unele veşti sunt făcute publice, altele sunt ascunse, depinde de puterea statului, fiecare zi pare o încercare, se aşteaptă ştiri despre terorism şi bombardare, oamenii se tem, devin paranoici, se iau tot felul de măsuri de precauţie, cred că este normală această atitudine, este umană, însă nu şi pentru creştinii practicanţi!

Cred cu tărie că un creştin practicant, nu trebuie să fie şocat de ceea ce se întâmplă, aceste semne vestesc clar ceea ce aşteptăm de atâta timp şi anume venirea Mângâietorului!

Există persecuţii, terorism, antisemitism, martiriu, neverosimil etc. pentru că oamenii şi-au uitat adevărata valoare, şi-au uitat scopul pe acest pământ, au uitat că au un Creator care supraveghează totul şi oricât vor încerca să răstălmăcească adevarul lui Dumnezeu folosindu-se de fel şi fel de mijloace, nu vor obţine nimic altceva decât falimentare din toate punctele de vedere.

Dragii mei, sunt bine încredinţată că nici moartea , nici viaţa , nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nici o altă făptură nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru.

Matryoshka

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s