Să ai totul şi totuşi… Să realizezi că nu ai nimic fără Hristos

Odată cu legalizarea căsătoriilor între aceleaşi sexe, toate siteurile sunt pline de opinii pro şi contra!.. Observ oameni care îşi însuşesc o autoritate pe care nu o au, iar cei pe care o au nu au suficientă inţelepciune de a o folosi, oameni răniti verbal pentru orientarea sexuală personală, oameni ofensaţi de unele decizii neortodoxe ale prietenilor ce credeau ca îi cunosc de o viaţă, se aruncă cu pasaje biblice, mottouri, sfaturi, avertizări, se ridică un judecător mai mare decât celălalt, informaţia este folosită eronat, nu se mustră cu duhul blândeţii, fiecare se vede mai sfânt decît celălalt!

In primul rând, dragii mei, „behaiti” după venirea lui Hristos, IL aşteptaţi pe Regele, dar acesta nu va veni până nu se va împlini Scriptura, ceea ce este scris trebuie să se împlinească, Hristos a murit odată pentru păcatul meu şi al tău, nu va mai fi crucificat încă o dată, asta e clar!  Cu toţii ştim diferenţa între bine şi rău, toată omenirea cunoaşte păcatul Sodomei şi a Gomorei, toată lumea cunoaşte consecinţa păcatului, este atât de simplu ca bună ziua!

Vreau să mă adresez celui care se află într-o „confuzie gigantică” cu privire la identitatea lui sexuală:  „şti bine diferenţa între sărat şi dulce, acru şi amar, durere şi plăcere,  bun şi rău, sunt primele lucruri ce le invăţăm încă de copii, şti bine că nu te-ai născut aşa, ci ai o luptă sufletească ca urmare a unor traume care poate nici nu au fost depistate pentru a fi vindecate, sau sunt descoperite însă nu ai ştiut cum să primeşti eliberarea prin iertare! Cauţi iubirea? Iubirea supremă se află la Isus, care te aşteaptă cu braţele deschise, iţi înţelege frustrarea, durerea, dezamăgirea, îţi cunoaşte toate rănile trupeşti şi sufleteşti, te-a creat perfect, însă păcatul din lume ne-a atins pe fiecare într-un fel sau altul, şti bine ce ai de făcut, până la urmă la ce folos să fi împlinit pe pământ şi să nu ai parte de împlinirea cerească, pentru nimeni şi nimic de pe pământul acesta nu merită să pierzi întâlnirea cu Cel care iţi e mamă, tată, soră, frate adică totul şi iţi este aproape în toate, dragostea supremă pe care o cauţi e doar la El, nu se merită să Il pierzi pentru o plăcere pământească! Nu se merită să pierzi viaţa veşnică pentru că eşti copleşit de sentimente, emoţii şi dorinţe pe care le poţi supune, pentru că ai autoritatea şi puterea!  Şti ce ai de făcut, ia decizia corectă!”

Vreau să mă adresez marilor judecători, care efectiv nu pot face diferenţa între a mustra păcatul nu persoana şi a judeca, chiar crezi ca folosesâşti metoda inţeleaptă? ” Cum crezi că ar proceda Isus dacă ar fi întrupat pe pământ în zilele noastre? Ar lua piatra „păcatos” şi ar lovi toţi sodomiţii, sau le-ar oferi şansa să işi recunoască păcatul şi să se căiască ! Ştim toţi a face diferenţa între bine şi rău, nu crezi că ar fi mai indicat să depistezi rădăcina păcatului, şi să înalţi o rugăciune? Te crezi perfect? Rişti să oferi ocazia de a intra în creierul şi mintea ta şi de a avea acces la toate informaţiile şi găndurile ce le ai? Îţi spun eu că nu, pentru că la fel ca toţi de pe pământ, suntem plini de păcate, singura diferenţă este că fiecare are lupte diferite, dar în concluzie tot păcat este, şi rezultatul este acelaşi: Moartea! Mai lasaţi şi lui Dumnezeu ceva de judecat, nu vă mai insuşiţi roluri care nu vi se cuvin! Şi până la urmă să fim realişti, nu Curtea Suprema este cea care a definit căsătoria şi din această cauză nici nu are dreptul s-o redefinească. Întăresc cuvintele lui Graham adresate S.U.A.: ” Instituţia căsătoriei a fost creată cu mult timp înainte să existe Guvernul SUA, de acelaşi Dumnezeu Atotputernic care a creat bărbatul şi femeia. Această decizie a fost luată de o instanţă divină şi nu poate fi revizuită sau modificată de o instanţă umană. Dumnezeu este foarte clar cand defineşte căsătoria: De aceea bărbatul își va lăsa tatăl și mama și se va uni cu soția lui, iar ei vor deveni un singur trup. (Geneza 2:24 NTR)”

Cu alte cuvinte, scurtă este vremea, şi Cel ce vine, va veni şi nu va zăbovi, semnele sunt tot mai clare pe zi ce trece, nu zic că nu mă îngrozesc actele de terorism, legalizarea căsătoriilor intre aceleaşi sexe, crimele etc, însă în acelaşi timp mă bucur că lupta pe acest pământ se scurtează, şi nu va mai trebui să ne luptăm cu morile de vânt.  Mirele vine să işi ia oamenii fideli, pe cei care au luptat împotriva răului, şi a păcatului cu inţelepciune, oricât de greu ne-a fost şi ne este, toate acestea se vor sfârţi, vom sta faţî în faţă cu Creatorul, spune-mi că acesta nu e un motiv suficient să lupţi?

Matryoshka

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s