Există oameni care iubesc singurătatea (interioară)

Unii oameni consideră că singurătatea este una dintre cele mai mari nefericiri pe care le poţi cunoaşte în viaţă, însa pentru fiecare dintre noi, singurătatea este simţită în mod diferit: pentru unii poate este un blestem, o durere greu de descris, iar pentru alţii poate fi o simplă normalitate!

Deşi nu sunt fană, mi-a placut foarte mult opinia lui Tudor Chirilă într-una din postările de pe blogul lui, unde descrie singurătatea : ” Singurătatea nu e un sentiment şi nici o stare. E o cameră în care intri şi ieşi când cauţi adevărul din tine. Singurătatea e o cameră în care se află sinceritatea. Greu de suportat, sinceritatea devine o saună groaznică şi te alungă ca pe un neiniţiat. ” Poate pare absurd dar cred că Tudor a descoperit un mod dificil dar necesar de a te prelucra pentru lumea de afara!

Cred că singurătatea merită iubită, ea este singura care te poate ajuta să te redescoperi, te poate ajuta să meditezi mai mult la lucrurile care merită trăite, şi care nu! Pana la urmă noi suntem proprii stapani ai singurătaţii şi doar noi deţinem cheia pentru a deschide uşa ce ne va ajuta să paşim în locul dorit de noi.

Matryoshka

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s